Daňové a odvodové tipy 2018, Bratislava 25.06.2018

klub pod lampou (redakcia časopisu .týždeň), Partizánska 2 (vstup z Palisád)

Cena: 180,00 EUR

kód:20180625

Semináre - Daňové a odvodové tipy 2018

predaj ukončený

Seminár je určený pre majiteľov firiem, najmä malých s.r.o., pre konateľov, manažérov a ekonómov. Od účastníkov sa nevyžaduje znalosť daňových a účtovných predpisov.

Hlavné témy:

- SZČO a odvody v roku 2018

- dane a odvody spoločníkov a konateľov

- dividendy

- autorské honoráre

- dane a odvody športovcov a športových odborníkov

- dobrovoľnícke zmluvy

- porovnanie daňovo-odvodového zaťaženia, optimalizácia a hľadanie ideálneho modelu

- materská, otec na materskej

Počet účastníkov na seminároch je ohraničený na 25. V takejto malej skupine sa bez problémov dostanete v rámci diskusie k slovu a vyjasníte si nezrovnalosti, respektíve prediskutujete Váš zámer. Hovoriť budeme k veci, pragmaticky a zrozumiteľne.

Začiatok od 9.00, trvanie do cca 14:00-14.30

Prezentácia 15 min. pred začiatkom

Cena

180 € s DPH (150 € bez DPH) štandardná cena

156 eur s DPH (130 eur bez DPH) zľavnená cena registrovaní užívatelia stránky www.relia.sk s plateným prístupom (1 prístup = 1 zľava, vzťahuje sa na prístup „materská“ / „obsah“ / „profesionál“, zľava sa nevzťahuje na registráciu zadarmo)

Účastníci seminára v hoteli Saffron môžu využiť parkovanie v areáli hotela alebo na podzemnom parkovisku za zľavnenú cenu 5 eur na celý deň.

*

V cene sú zahrnuté publikácie „Mzdárske zákony 2018“, „ODVODY“, „Daňové a odvodové tipy VI.“, „Zákonník práce 2018“ a „MATERSKÁ 2018“, občerstvenie počas seminára, obed.

Storno podmienky: Pri odhlásení sa do troch pracovných dní pred termínom konania vraciame celú uhradenú sumu. Pri odhlásení sa neskôr zaplatený poplatok nevraciame, publikácie Vám zašleme poštou.

Daňový doklad (faktúru) za seminár Vám po úhrade zašleme poštou, prípadne odovzdáme na seminári. Ďakujeme za Váš záujem.